søndag 2. februar 2014

Sålen er støpt!

Torsdag for halvannen uke siden ble endelig sålen til tilbygget støpt. Her kommer et par dårlige mobilbilder:

bilde (16)

 

bilde (15)

 

bilde (17)

Jeg synes fremdeles det er vanskelig å forestille seg hvordan det blir, og har også fremdeles panikk for at det skal bli for lite. Skikkelig I-lands-problem.

bilde (11)

I går var vi ute i hagen og holdt på med litt forskjellig. Mannen måtte flytte parabolen til et annet sted, siden den har hengt på utsiden av gjerdet på terrassen. Gjerdet har nå blitt revet, for å gi plass til snekkerne som forhåpentligvis skal i gang den kommende uken. Både 5,5 og 9-åringen ville være med å arbeide, og begge fikk rive bordene i gjerdet. De var veldig flinke begge to og mestringsfølelsen var til å ta og føle på. Herlig!

I et av de neste innleggene vil jeg vise plantegninger over nybygget og tegninger av hvordan huset vårt ser ut nå og hvordan det vil se ut.

Ha en strålende uke!

2 kommentarer:

  1. Spennende altså. Blir morsomt å se plantegningene. Min erfaring er at alt ser så smått ut før man får opp vegger og inn med møbler. Det var først da jeg fikk opp sofaen i stua her, at jeg innså hvor stor stua faktisk er. Stue og kjøkken er jo større enn hva den forrige leiligheta var til sammen! :)

    SvarSlett
  2. Så kjekt når en ser at det går fremover:) Tror ikke det blir for lite, det ser (som Anna også sier) noe helt annet når vegger kommer opp og romfølelsen er der. Lykke til så masse videre!

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad for en tilbakemelding! :)