tirsdag 29. oktober 2013

Interiør-og boligmessen 2013

Årets interiør-og boligmesse var en finfin greie. Mye flott å se på!

Villa Skjoldtun

DSC_0001

 

DSC_0002

 

DSC_0003

Trendsonen – som jeg digget!

DSC_0005

 

DSC_0004

 

DSC_0007

 

DSC_0006

 

DSC_0008

Urdi-huset

DSC_0010

Min favorittstand – Kanel!

DSC_0013

 

DSC_0014

 

DSC_0015

 

DSC_0017

 

DSC_0018

Så vakker og majestetisk!

DSC_0019

Det var flere nydelige stands med blomster og dekorasjoner.

DSC_0021

Jeg har falt pladask for denne nydelige Eos-lampen. Den kommer i 3 forskjellige størrelser. Åh, som jeg ønsker meg en til den nye stuen!

DSC_0020

Jeg var egentlig ikke så veldig lenge på messen, men jeg fikk truffet fine bloggere! I fjor turde jeg ikke hilse på noen (og jeg finnes ikke sjenert), så i år, da Lidyll var den første jeg så, gikk jeg rett bort og sa HEI! Og det angrer jeg ikke et sekund på, for makan til skjønn dame! Så lett å prate med, utrolig hyggelig, og pen å sjå te er hun også! Jeg traff på et par andre bloggere også, som jeg har truffet før og som det var veldig kjekt å hilse på igjen.

Jeg lunsjet med blant annet MittSitt Karianne Vikse, guriland for en herlig dame! Jeg traff henne i sommer da jeg var på bloggtreffet hos henne i Haugesund, så det var utrolig kjekt å treffe henne igjen og få en ordentlig prat. Vi maste like mye begge to, lo høyt, skingrende og tørket latter-tårer. Jeg gleder meg til å komme på besøk til deg i Haugesund, Karianne, du er unik! <3

Tilfeldighetene ville ha det til at jeg sjekket Facebook'en på vei til bilen da jeg skulle hjem, og endte opp på bloggehotellet, Hotell Terminus for en kopp kaffe med Silje-Vaniljeis under 10 minutter etter jeg logget inn på FB. Herlig! Vi gikk om hverandre på messen, så det var veldig kjekt å endelig få treffe henne. Marie Friis dumpet innom også, så jeg fikk hilst på henne også. Koselig!

Her er mitt fine messe-selskap, Hanne og Line. Heldiggrisene fikk kost seg med et glass champis!

DSC_0011

Jeg er klar for neste messe. Er du?

4 kommentarer:

  1. Hei vakre kule Kristine !!!!
    Jøss for noen flotte bilder du har knipset !!!!!!
    Så hyggelig at skjebnen ville det slik at vi traff hverandre , bestevenn ja, det er det du er !!!! Syns fortsatt at dere bør flytte hit!!!! Hi hi;) hadde det perfekt i Bergen, og spes når vi to lo og kosa oss .
    Klem fra Karianne

    SvarSlett
  2. Så mange flotte bilder du har tatt på messen. Jeg skulle egentlig vært med Maia over, men siden jeg drar på denne berømte ferien min var det rett og slett verken penger eller feriedager igjen til turen :-) Jeg skjønner at dere koste dere ordentlig ♥

    Ønsker deg en herlig helg!

    Klem
    Netta

    SvarSlett
  3. Hei:)
    tusen takk for alle dei kjempe kjekke kommentarene hos meg!:)
    Veldig kjekt å treffe deg, er alltid litt skummelt når ein treff folk utenom bloggsfæren, men veldig enkelt når det er kjekke folk som deg:) Var innom handverksbloggen din også, så utrulig mykje fint. Eeeeeelska dei uroane!

    Eg var fornøyd med messa i år også, men sakna nokre butikkar. Veldig kjekt å vera med på alle bloggarrangementene:)
    Gøy å sjå kva bilder du har tatt. Vi bloggast plutselig:)

    Klem M

    SvarSlett
  4. Så koselig:D Hvis jeg (NÅR jeg) vinner kraftig i vikinglottoen ikveld, skal jeg sørge for at du får en fin liten slump til å gå litt berserk med det du ønsker deg fra interiørmessen:p Kryss fingran!

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad for en tilbakemelding! :)