søndag 9. juni 2013

Bloggtreff i Haugesund!

Forrige helg var det bloggtreff hos vakre Karianne med bloggen MittSitt, i regi av Karianne selv og selveste frøken Fabelaktig. Snakk om suksess! Jeg har truffet mange fine mennesker fra internettland på treff, men jeg har aldri vært på bloggtreff før, så jeg var veldig spent.

Jeg reiste sammen med Vicky, som har bloggen Living Four Seasons og Veronika, i Vinduskarmen. Vicky har jeg kjent i mange år via mammaforum, Veronika har jeg aldri møtt før. Vi hadde en finfin tur frem og tilbake, vi hadde en herlig tone alle tre. Vicky var også roomien min, verdens beste roomie!

Vi var nesten 30 jenter som ankom casa Vikse i en nydelig veteranbuss.

 

IMG_3794pic

 

 

 

Vi ble geleidet rundt huset, til terrassen, hvor det var dekket på til oss på runde bord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3799pic

 

Vi fikk utdelt navnelapper til å klistre på brystet og champagneglass med de samme lappene på. Genialt!

 

IMG_3802pic

 

 

 

De samme lappene var også på denne fantastiske goodiebagen! Vi fikk ikke bare denne, men 4 totalt! Tilsammen var det goodies for over 4000 kr til hver.

 

IMG_3803pic

 

Nydelige Karianne ønsket oss velkommen.

 

 

Vi fikk utrolig deilig tapas fra Widvey Catering. Mine favoritter var badondadlene (elsk!). Salaten var også utrolig god, og scampien? YUM! Widvey leverte også dessertbordet, som så ganske lekkert ut! Jeg måtte prøve litt av alt.

 

IMG_3808pic

 

Denne mini-cupcaksen var min favoritt.

 

DSC_0010pic

 

Vi var så heldige å få besøk av klesdesigneren Kristine Vikse, som fortalte oss om sin nye kolleksjon som kommer til høsten, samt inspirasjonskildene til kolleksjonen. Det var veldig spennende å høre på. Jeg var så heldig å få prate litt med henne også, en veldig inspirerende og koselig dame!

 

 

Etter Kristine Vikse kom Hedda fra Crush Concept, som pratet om butikken sin, om bærekraftig handel og hva hun brenner for ifht bærekraftig handel. Det var utrolig interessant og vekket en del tanker om dagens forbrukersamfunn. Hun hadde også med finfine goodiebags.

 

 

Frøken Fabelaktig med nesa i telefonen og Karianne som lytter til Hedda:

 

DSC_0008pic

 

Været var desverre ikke helt på vår side, det blåste sur nordavind, så blogg-outfit'en utover ettermiddagen ble teppene vi fikk fra Skeidar. Det morsomste var når Maia skulle ta bilde av goodiebagen fra Crush Concept, stilte den på bassengkanten og så kom nordavinden og blåste den uti bassenget. Haha! Vi tuslet inn i det nydelige huset til Karianne, og samlet oss i stuen. Der snakket Cathrine fra Bryllupsbyraaet om seg selv, hva hun jobber med og om bedriften. Spennende greier altså! Hun arrangerer bryllup, jenteturer og inspirasjonsturer til spennende land og byer. Det hadde vært noe, å fornye bryllupsløftene våre på 5 eller 10 årsdagen i Italia. <3

 

DSC_0060pic

 

Pippi og Pepperkakehuset (til høyre) lytter til Cathrine.

 

DSC_0061pic

 

Cathrine delte ut fine premier fra sine samarbeidspartnere.

Tilslutt kom ekteparet som driver Amundsen Spesial. De har butikk i Haugesund og på Oasen Storsenter på Karmøy. De hadde laget en stand ute på terrassen. SÅ mye lekkert!

 

 

 

 

 

 

Vi fikk to goodiebager fra dem, en med Jamie Oliver-produkter og en med produkter fra Whittard.

 

Det var en utrolig kjekkt dag og kveld. Jeg møtte mange bloggdamer som jeg ikke har møtt før. Det var en fryd å komme hjem og se gjennom alt det fine vi fikk i goodiebagene. Det var ikke lite! Heldige, heldige oss.

En ting er sikkert, dette er ikke mitt siste bloggtreff!

 

Bildene som er uten mitt vannmerke er lånt av Fabelaktig.

4 kommentarer:

  1. hehe, snikbilde av meg :) eg e verkeleg oppslukt her, kanskje pittelitt i "drømme om bryllup modus" ? ;)

    SvarSlett
  2. Takk for sist! Var utrolig kjekt! Veldig koselig å møte deg :)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad for en tilbakemelding! :)