lørdag 15. oktober 2016

Bramslev Gaard

I sommer rømte vi fra drittværet i Bergen og dro på en relativt spontan tur til Danmark.
Herlige Danmark! Vi har utrolig heldige med været, 25-30 grader i de 5 dagene vi var der. Danmark på sitt beste.

De siste dagene bodde vi på Bramslev Gaard i Hobro, ca. en times kjøring sør for Aalborg. For et sted!
En nydelig herregård møtte oss etter at vi kjørte ned den fine, fine alléen.

DSC_0090

Vi var helt målløse når vi rundet hushjørnet og plassen åpnet seg mellom bygningene. Det var helt stille, bortsett fra vinden som blåste lett i treet og fuglekvitter.

Hovedbygningen (på høyre bilde) var nyoppusset og ble gjenåpnet i april i år. Det var utrolig lekkert inne!
I 2. etasje var det blant annet sauna og boblebad. Ungene syntes det var helt topp og når det ble for varmt i boblebadet, gikk vi ut og satte oss i behagelige solstoler på terrassen, med utsikt over bakplassen.

DSC_0088  DSC_0056

Jeg forelsket meg helt i det nydelige treet som dominerte på plassen.

DSC_0057  DSC_0058

‘Stuehuset’ under her ble oppført i 1804. Der var det et par hotellrom og frokostsal. Det var som å komme inn i en annen tidsalder. Gamle, fine møbler og gamle bilder på veggene. Frokosten var helt topp, passelig utvalg og gode råvarer.
Den store favoritten hos barna (og en av oss voksne) var de ferske, nystekte pannekakene.

DSC_0085  DSC_0055

Mellom hovedbygningen og frokosthuset var det en flott steinbelagt bakplass. Hver morgen vi spiste frokost var det noen som tok med seg maten ut og spiste der.

DSC_0060

DSC_0084

DSC_0089

Restauranten i hovedbygget var helt fantastisk! Utrolig lekkert og smakfullt innredet. Jeg falt pladask!

DSC_0070

Det var så fint og koselig. Lunt og herlig!

DSC_0069  DSC_0080

Vi hadde et nydelig måltid her. Minsten på 8 var ikke helt fornøyd med menyen, men det var slettens ingen problem. Kokken fikset en svær, hjemmelaget burger med pommes frites og 8-åringen var storfornøyd!
Vi voksne og 11-åringen spiste deilig middag fra menyen.

Desserten var dog høydepunktet. Jeg spiste bær med is til. Det var så godt! Det var de beste bærene jeg noensinne har spist og den røde, lunkne sausen til var helt perfekt! 11-åringen hadde også bær, men oppå hennes var det et lokk med krokan og hvit sjokolade, som ble smeltet av varm vaniljesaus. Himmelsk!

DSC_0079  DSC_0077DSC_0073  DSC_0072


7DSC_0074

En liten koselig krok med sofa og gode stoler, hvor man kan nyte kaffe eller et glass vin.

DSC_0066

DSC_0068

DSC_0067

Jeg vil sterkt anbefale en overnatting eller to her. Vi fant stedet helt tilfeldig på booking.com. Et nydelig område, hvor det er masse turstier og vernet, historisk natur. Så stille og fredelig!

Innlegget er ikke sponset.

1 kommentar:

  1. Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte denne flotte kasteren på hans Email = doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad for en tilbakemelding! :)